Krop og psyke

Kropslig orienteret terapi

Den nye hjerneforskning peger på, at vi ikke kan adskille kroppen og det mentale.

Min tilgang til terapien er gennem Bodynamic-systemet, som er kropslig orienteret og ressource orienteret. Min erfaring er, at der sker en større integration, når terapiarbejde forankres i kroppen gennem kropslige sansninger.

Opmærksomhed på kroppen kan hjælpe os til at blive nærværende og derved være i kontakt med os selv.

Kropsligt nærvær kan styrke den enkelte i at indgå i dybe relationer, uden at miste sig selv. Det centrale er at identificere og fremkalde den enkelte persons ressourcer og talenter. Kroppen hjælper os med at integrere disse nye opdagelser, som et anker inde i os selv.

Krop og selvforståelse

Kroppen taler hele tiden… uden ord! Og ofte hører vi ikke efter!!

Ved at lære at lytte til kroppens sansemeldinger, og ved at få indsigt i gode og dårlige samspilsvaner, kan vi finde mere glæde, få mere omsorg og blive mere ansvarlige.

Det siger mine klienter

Har du brug for min hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål eller er interesseret i et forløb hos mig, er du mere end velkommen til at kontakte mig.