Psykoterapi
Stress & Traumer
Rideterapi
Lotte  Sparlund
Udviklingsgrupper
Personlig udviklingsgruppe: Personlig udvikling i trygge rammer sammen med andre. I en udviklingsgruppe vil du erfare, hvordan det føles at være blandt andre og samtidig at være i kontakt med dig selv. At være dig selv sammen med andre!! Da mange kan føle, at det er akavet at komme i en gruppe i begyndelsen, er det vigtigt med tryghed. Som ”flokleder” sørger jeg for, at der er trygge rammer og forudsigelighed i gruppen. Der er tavshedspligt i gruppen. Vi kikker på ressourcer, udviklingsmuligheder, færdigheder og arbejder med grænser og lægger vægt på at inddrage kroppen i dette arbejde. I en udviklingsgruppe vil du: - Møde andre, der har lignende udfordringer. - Lære at mærke  og udtrykke følelser, behov og grænser mere naturligt. - Blive mere afklaret omkring dig selv og hvad du vil. Arbejdet i en gruppe vil veksle mellem nærværsøvelser, praktiske øvelser og udveksling i gruppen. Vi arbejder med nænsomhed og respekt for hinanden.
Hvad vil det sige at mærke et ”NEJ” eller et ”JA” i sin krop? Det at være bevidst om vores grænser, betyder at vi kan møde andre afgrænset, så vi ikke risikerer enten at ”blive væk” eller at ”fylde for meget”. Hvis vi ikke ved hvor grænserne er, bliver vi let utrygge, opspændte og urolige. Afgrænsning handler om evnen til at mærke, at noget er mig, og noget er omverdenen. Nye grupper starter løbende. Ring og hør nærmere.
Pas på dig selv i samspil: (Udviklingsgruppe om grænser) Har du lyst til at lære, at mærke og arbejde med dine grænser via fordybelse i kroppen? Måske har du ofte tænkt, at du skulle have sagt fra i bestemte situationer, - men overhørte dit ”NEJ” og hvad din krop fortalte dig. Hvad vil det sige at mærke sine grænser i kroppen, og kan vi ikke bare nøjes med at tænke dem?
mail@lottesparlund.dk Tlf.: 50 72 72 08 Klinikadresse: Pinholtvej 6 7620 Lemvig
Psykoterapi – Stress & Traumer – Rideterapi 
                                 Tlf.: 50 72 72 08 Klinikadresse:  Østerbrogade 35   7620 Lemvig