Psykoterapi
Stress & Traumer
Rideterapi
Lotte  Sparlund
Rytter-træning
Rytter træning handler om rytterens påvirkning af hesten. Er der overensstemmelse mellem det, vi tror vi ”fortæller” hesten, og det vi ubevidst/bevidst gør med vores krop (hænder, ben, syn, stemme, tanker m.m)? Jo bedre rytteren sidder, jo bedre indvirker man og jo bedre kommer hesten til at gå OG jo sjovere bliver det at ride!! Alle ryttere og heste kan få gavn af Rytter træning, uanset niveau og disciplin. Rytter træning er ikke en uddannelses metode, men kan supplere din nuværende ridning med et nyt perspektiv.  
Jeg tilbyder ridelektioner på egen- eller elevhest, ud fra Centreret Ridnings principper og kropsterapeutiske metoder med fokus på opstilling, ryttercentrering og balance. Rytter-træning gør ryttere mere kropsbevidste. Større viden om vores krop og bevidst brug af den, vil hjælpe os til at blive bedre ryttere. Mange mennesker er fanget i fælden af gamle dårlige vaner. Den måde du anvender din krop på, føles måske normal og velkendt, også selvom du har et vanemæssigt mønster, som gør dig spændt, skæv og ude af balance. Det kræver opmærksomhed og støtte at komme af med de gamle vaner. Rytter træning  hjælper dig til at blive mere bevist om, hvordan du anvender din krop. Du opdager en indre balance, ro og kontrol, som muliggør større frihed, smidighed og bedre kommunikation med din hest.
Ønsker du yderligere information om Centreret Ridning, kan du læse mere på www.centreretridning.dk Eller du kan kontakte mig på mail eller telefon. Jeg tilbyder enkelt undervisning, eller holdundervisning på max 3. Jeg tilbyder også kurser i Rytter-træning.
mail@lottesparlund.dk Tlf.: 50 72 72 08 Klinikadresse: Pinholtvej 6 7620 Lemvig
Psykoterapi – Stress & Traumer – Rideterapi 
                                 Tlf.: 50 72 72 08 Klinikadresse:  Østerbrogade 35   7620 Lemvig